Turer vi savner...

Hei!
I dag skal jeg ikke gjøre så mye, bare gå på en Kino, og senere trene på Elixia. Men i går satt jeg og så på bilder av turene Julie og jeg har hatt sammen. 
Den første turen vi hadde sammen var til Portugal. Vi var fem jenter med ferdrene våres, og det var årets tur! Denne turen var i fjerde. klasse (tror jeg)2. Den andre turen var lenge etter. Det var en tur til sverige i 6-7 klasse. Først bodde vi på hotell også dro vi og hilste på familien til Julie. 

3. Neste tur var til langedrag med klassen. Det var en morsom tur vi har gode minner fra! 

4. Så var den er utrolig fin tur med moren min og faren min, Julie og meg, til USA! Beste turen vi har hatt sammen, vi var i USA i 3 uker, sammen!! Vi gjorde noe hver dag og jeg kommer aldri til å glemme denne turen. Tror vi skal ta ett innlegg om det snart. 

5. Så var det enda en tur med klassen, men denne gangen var det til Polen. Det var en utrolig bra tur og vi hadde det kjempe gøy med medelevene våres.Det var disse turene til utlandet vi har hatt sammen, hytter og sånt føler vi ikke telles fordi det er i Norge. Har dere vært på noen av disse turene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bjjb

bjjb

15, Oslo

Vi er 2 jenter fra Oslo. Vi heter Julie og Becca, og det er det bloggen står for.

Kategorier

Arkiv

hits