Bestfriends

Hei!
Vi har fått noen spørsmål om hvordan vennskapet vårt er, og det vi vil egentlig si er helt perfekt! Som alle venner diskuterer vi, men som oftest bare om små ting. Tror vi aldri har hatt en ordentlig krangel, bare sånne små, hvor vi blir venner igjen etter noen timer. Det er utrolig deilig å ha det slik for da er vi på en måte alltid venner, og har hverandre der til alle tider. Vi er også sammen veldig ofte siden vi ikke går på samme skole, men vi blir ikke lei av hverandre, noe som sier litt hvor like vi egentlig er. Vi reiser sammen til ulike steder, både utlandet og til nabolandene våre. Fellesvenner har vi også, noe som vil si vi alltid er sammen, vi gjør det vi kan for og være sammen også for vi er som søstre. Den søsteren jeg aldri fikk, men senere i livet fant. Vi gjør alt sammen, som noen andre bestevenner syntes er helt spessielt, føler vi har ett så bra forhold og er så komfetable med hverandre at ikke noe kan gå galt. Ubeskrivelig. 
Vi har vært bestevenner siden 1. klasse, siden første gang vi så hverandre! Dette vennskapet skal vare livet ut.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bjjb

bjjb

16, Oslo

Hei! Vi heter Rebecca Robertsen & Julie Larsen. Vi er 16 år gamle og kommer fra Oslo. Vi blogger mest om hverdagen, men også andre ting som interesserer oss. Stikk en tur innom, og legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits